Shipping & Returns

Levering
 Varer vil blive afsendt 2-3 dage efter modtagelse af ordren. I almindelighed kan det tage omkring 3-10 arbejdsdage for levering, afhængig af de forskellige levering betyder, at du vælger. Bemærk, at nogle ordrer gå igennem vores bekæmpelse af svig afdeling. Hvis din ordre er valgt, vil du blive underrettet og din ordre kan blive forsinket med yderligere 3 hverdage. Vi er ikke ansvarlige for forkerte eller ikke kan leveres adresser. Sørg din leveringsadresse er korrekt og leverance.
  Bestil Tracking
 Det giver os mulighed for at spore din ordre på et klik på en mus. Når forsendelsen er bekræftet, vil du modtage et referencenummer i din bekræftelses e-mail. Dette udelukker ikke muligheden for, at vores produkter kan løbe tør for lager i vores lokale lager. I dette tilfælde forbeholder vi os ret til at sende produkterne fra Hong Kong uden ekstra omkostninger.
  Hvad vil jeg blive opkrævet for skibsfarten?
 Forsendelse og håndtering varierer meget afhængig af værdien af ​​de materialer og håndværk af stykket og til den endelige forsendelse destination. De fragtpriser er klart udstationeret i hvert element beskrivelse og er ikke-omsætningspapirer. Overvej venligst dette ved bestilling.
  Hvordan kan jeg spore min forsendelse?
 Vi sender dit køb inden udgangen af ​​den næste arbejdsdag efter du har checket ud. Vi vil gerne sende en e-mail med tracking nummer, så du kan kontrollere status for din levering på luftfartsselskabets hjemmeside.
  Hvad hvis jeg ikke får min forsendelse?
 Der kan gå op til 10 hverdage for det element, der skal leveres. Hvis det stadig ikke ankommer, bedes ankomme ved at klikke på "Kontakt os" knappen på hjemmesiden. Vi vil svare så hurtigt som muligt.
  Hvordan kan jeg leverer emner til en anden adresse?
 Under vores købsprocessen, angive, hvor du ønsker dit køb afsendt. Det kan være forskellig fra din faktureringsadresse på kreditkortet. Du kan angive enhver adresse skib.
  Returns
 På WEB_SITE_URL din fulde tilfredshed er vores højeste prioritet for langsigtede forretning mellem os, vi tilbyder tilbagevenden og instruktioner Priser. Før du ønsker at returnere varen, bedes du kontakte os via e-mail for at diskutere det problem, du har først. Det meste af den tid, vi kan løse problemet ved at give teknisk support, og du behøver ikke at sende noget tilbage.
 Udskiftning
 Inden 30 dage (fra datoen produkter blev modtaget), er hvis du finder de produkter, du vælger ikke tilfredsstillende i form af farve eller størrelse, kan det returneres og erstattes med følgende betingelse. Du er nødt til at sende os produkterne i original emballage (du betaler shipping gebyrer). Produkterne ikke skulle have været brugt (undtagen PRØVEKOPIER). Når vi modtager varer sendt tilbage intactly, vil vi erstatte det med nye og sende dem tilbage til dig. Forsendelsesomkostningerne for de udskiftede produkter, som vi leverer, bør du også blive opkrævet af dig. Før du sender poster til udskiftning, skal du overføre, den supplerende fragtomkostninger for at vende tilbage de udskiftede elementer fra os først. Så snart betalingen er gennemført, vil vi erstatte de elementer, der sendes fra dig.
  Restitutioner
 Vi vil gerne tage tilbage eller bytte en vare, som modtages med original emballage inden 30 dage efter købet (fra datoen produkter blev modtaget, Bemærk venligst, at
WEB_SITE_URL er ikke ansvarlig for tilbagesendelse forsendelsesomkostninger.) Hvis du finde de produkter med kvalitet problemer (Non-menneskelige faktorer eller ikke-resistente udvendige skader), kan det returneres og erstattes. Du er nødt til at sende os produkterne i original emballage. Når vi modtager varer sendt tilbage intactly, vil vi erstatte det med nye og sende dem tilbage til dig igen. Vi vil betale shipping gebyrer for de udskiftede produkter, som vi sender til dig. (Bemærk: '. Vores professionelle kvalitetskontrol, der giver en endelig vurdering af, om kvaliteten problemer er forårsaget af personlige faktorer eller ikke-resistente udvendige skader købte Produkter vil ikke blive repareret, udskiftet eller returneres gratis, hvis dets problemer kvalitet er forårsaget af menneskelige faktorer eller undgåelige skader.)
  Retur og delvis refusion
 Vores hjemmeside kan ikke give en fuld refusion for ikke-kvalitet problemer såsom:
 
 "Produktet ligner ikke dem i dit billede."
 "Produktet er ikke, hvad jeg gjorde forestille mig, det skal være."
 
 I 7 dage (fra datoen produkter blev modtaget), hvis du beder om at returnere købte varer på grund af de ovennævnte årsager du skal sende tilbage til os produkterne i original emballage (du betaler shipping gebyrer). Når vi modtager varer sendt tilbage intactly, foruden shipping gebyrer, anvender vi en 15% udsætning gebyr baseret på den totale mængde af ordren og give dig en delvis tilbagebetaling.

Tilbage